Crystal Presttun

• Gravidmassasje

• Spinning Babies teknikker

• Ammeveiledning

• Tøybleier og bleiefri metode (Elimination Communication)

Jeg er et svangerskap og fødsel "passionista" som er i total beundring av hele prosessen! Jeg støtter deg som er gravid og din partner/familie gjennom alle typer svangerskap og fødsler, fra det naturlige fysiologiske til det høyt teknologisk medisinske.

Det er dine ønsker og behov som står sentralt der jeg kan bidra med blant annet informasjon, omsorg, veiledning, tilstedeværelse, samt fysisk og emosjonell støtte for å hjelpe deg/dere på reisen. Mitt største ønske er at du skal føle deg trygg og ivaretatt slik at du kan føde på dine premisser og kan gi din baby en så god start på livet som mulig.

Jeg er utdannet ved Doulaskolen i Oslo og har drevet Sasima siden 2013. Jeg er også mor til 4 vakre barn født i 2009, 2011, 2013 og 2017! Om du har lyst til å bli bedre kjent med meg og høre mer om hvordan jeg kan støtte deg ikke nøl med å ta kontakt!

I am Canadian and my first language is English, but I am fluent in Norwegian and understand both Danish and Swedish.