Ingrid-Alice Bløtekjær

Doula / Fødselsfotograf

Nordstrand/Oslo. Tar oppdrag i Oslo, samt maks en times reise utenfor Oslo.

Norsk Doulaforening 2016.

Språk Norsk/English

Telefon 455 05 548

Email ingrid@fodestov.no

Nettside http://fodestov.no

• Doulatjenester under svangerskap, i fødsel og i barseltiden.

• Jeg veileder rundt amming, bæresjal, avspenningsøvelser, babystell, utstyrsguide, foreldrerollen

• Fødselsforberedende kurs, veileder rundt sykehusfødsel vs hjemmefødsel,

• Naturlig smertelindring under fødsel i form av ulike typer massasje samt akupressur.

Jeg er dypt fascinert over hele prosessen med svangerskap, fødsel, og også tiden etter. Jeg har vært fascinert helt fra tidlige barneår, men skjønte ikke at man kunne drive med noe fødselsrelatert forutenom jordmor før jeg fikk min datter.

I 2016 startet jeg Fødestøv, og driver det som doula og fødselsfotograf.

Jeg har en lidenskap for å spre informasjon om, og å bidra til så god fødsel som overhodet mulig. Fødsel er fantastisk, og kvinnekroppen er enda mer fantastisk!

Sammen finner vi frem redskapene du trenger for å føde trygt, informert og etter dine preferanser.

For meg har det ingenting å si hvilken fødsel du ønsker deg, eller hvilke grunner du har for å ønske en doula. Jeg støtter deg uansett.