Vibeke Fjeldheim

Doula

Drammen. Jeg kan ta oppdrag med maks kjøretid en time fra Drammen.

Høgskolen i Østfold; vernepleier utd. Childbirth International; sertifisert barseldoula, Norsk Doulaforenings grunnkurs; ikke ferdig sertifisert.

Språk Norsk/English

Telefon : 918 05 409

Email doulavibeke@gmail.com

Nettside www.barselhjelp.no

• Fødselsforberedende veiledning

• Doulastøtte for fødsel

• Barseltjenester

Jeg er mamma til tre, to jenter og en gutt. Jeg er for tiden i ulønnet permisjon fra min jobb i Drammen byarkiv.

Jeg har gjennom mine egne erfaringer med svangerskap, fødsler og barselperioder, fått et stort engasjement for dette. Da særlig for barseltida, jeg selv elsket den tida og ser på det som en veldig positiv opplevelse. Men jeg vet at for mange er det ikke bare positivt, og da tror jeg at jeg som barseldoula har noe å bidra med. Ønsker nå også å jobbe som fødselsdoula, da jeg ser det som en fordel å kunne være en støtte gjennom hele svangerskapet, fødsel og barseltida. Jeg tror at det forebygger mye å også ha en positiv fødselsopplevelse.

Jeg tilbyr alltid en uforpliktende samtale, så ta kontakt!