Ragnhild Torjesen

Doula / NDF styremedlem

Nesodden, utenfor Oslo.

Jobber i Oslo, Akershus og deler av Buskerud, Vestfold og Østfold. Max 1.5 times kjøring.

Diverse kurs og fagkonferanser (Jennifer Walker/Spinning Babies, Ina May Gaskin, Helene Habberstad og Ammehjelpen, for å nevne noe).

Doulaskolen, 2013.

BA i sammenlignende litteratur, Paris, 2008.

Språk Norsk/English/Italiano/Franç​ais

Telefon 450 48 050

Email ragnhild@imaginebirthworks.no

Nettside www.imaginebirthworks.com

• Veiledning

• Massasje

• Forberedelse

• Støtte i fødsel

• Barselhjelp hjemme hos deg

• Veiledning via video og chat

Som doula støtter jeg alle slags folk gjennom alle slags svangerskap, fødsler og barselforløp. Jeg bidrar med kunnskap, erfaring, gode verktøy, uforbeholden omsorg og tilstedeværelse, på dine premisser. Mitt ønske er at du finner din egen vei gjennom den overgangen det er å få et nytt barn. Jeg er opptatt av å tilrettelegge for gode opplevelser for deg og familien din, uansett hvilke ønsker du har nå, hvilke valg du tar underveis, og hvordan deres helt unike reise vil utfolde seg. Målet er at du skal føle deg så trygg og fri som mulig i din prosess. Jeg tror nemlig at du som blir sett, hørt og respektert i denne viktige fasen, får en mykere start på livet som forelder til et helt nytt menneske.

Ta kontakt, så finner vi ut av hvordan jeg kan støtte akkurat deg!

Du kan også finne ut mer om arbeidet mitt i denne episoden av podcasten Familieliv, dette intervjuet på Mammaverden.no, og i boka Fødsel av Eva Rose og Trine Dahlman.

Jeg er selv mamma til tre helt utrolig fine barn, født 2008/13/15, og deltidsmamma til min manns to tenåringer. Jeg har drevet Imagine Birthworks siden 2012 og har fått støtte godt over 100 familier siden da. Jeg samler ‘know how’ i mange forskjellige verdener, men er spesielt takknemlig for alt jeg får lære av menneskene jeg jobber med! Det jeg får ta del i som doula, slutter aldri å berøre meg.

I'm grateful to also be working in English, Italian and French.

I still remember well how it felt to spend my first pregnancy in a foreign country and I find it very meaningful to work with families from around the world.

Please contact me for more information and a chat!