top of page

RAGNHILD TORJESEN

Doula

157436915_10164842235305282_58489982976149888_n.jpg

Bosted

Nesodden, utenfor Oslo. Jeg jobber i Oslo og store deler av Viken (Max 1.5 times kjøring ved fødsel eller hjemmebesøk.) Du er også velkommen til å booke tid hos meg på Studio C, ved Alexander Kiellands plass i Oslo.

Utdanning

BA i sammenlignende litteratur, Paris, 2008. Doulaskolen i Oslo, 2012/13. Kurs, fagkonferanser og workshops (Spinning Babies, Ina May Gaskin, Helene Habberstad, Ammehjelpen, m.m.).

Språk 

Norsk / English / Italiano / Franç​ais

Telefon 

450 48 050

Email 

ragnhild@imaginebirthworks.no

Nettside 

www.imaginebirthworks.no

Facebook

@imaginebirthworks 

Instagram

@imaginedoula

TJENESTER

  • Støtte i fødsel med skreddersydde fødselspakker

  • Gravidmassasje

  • Veiledning i graviditeten

  • Fødselsforberedelse

  • Barselhjelp hjemme hos deg

  • Barselmassasje

  • Barselforberedelse

  • Digital doulastøtte

OM MEG

Som doula støtter jeg alle slags folk gjennom alle slags svangerskap, fødsler og barselforløp. Mitt ønske er at du finner din egen vei gjennom den overgangen det er å få barn - mitt bidrag er å dele kunnskap, erfaring, gode verktøy, radikal omsorg og tilstedeværelse.


Jeg er opptatt av å tilrettelegge for gode opplevelser for deg og familien din, uansett hvilke ønsker du har nå, hvilke valg du tar underveis, og hvordan deres helt unike reise utfolder seg. Målet er at du skal føle deg så trygg og fri som mulig i din prosess. Jeg tror nemlig at du som blir sett, hørt og respektert i denne viktige fasen, får en mykere start på livet som forelder til et helt nytt menneske.


Ta kontakt, så finner vi ut av hvordan jeg kan støtte akkurat deg!


Du kan også finne ut mer om arbeidet mitt i disse podcastenedette intervjuet, og i boka Fødsel.​


Jeg er selv mamma til tre utrolig fine barn, født i 2008, 2013 og 2015 - de to siste født hjemme med fantastisk støtte fra jordmødre og doula. Jeg har drevet Imagine Birthworks siden 2012 og har fått støtte hundrevis av familier siden da. Jeg samarbeider med dyktige fagfolk og samler know how i forskjellige verdener, men aller mest takknemlig er jeg for alt jeg får lære av dere som inviterer meg med på deres reise! Det jeg får ta del i som doula, slutter aldri å berøre meg.

​​

I'm grateful to also be working in English, Italian and French.


I still remember well how it felt to spend my first pregnancy in a foreign country and I find it very meaningful to work with families from around the world.


Please contact me for a chat, or read my English version of my service description and my birth doula agreement for more info.

bottom of page