top of page

ANETTE L'ORSA

Doula / Svangerskapsterapeut / Yoga

meg.jpg

Bosted

Tjøme i Vestfold.

Jeg tar oppdrag også i Oslo, Buskerud og Telemark.

Utdanning

Utdannet Hultén Birthpractitioner hos Anja Bay Smertefri Fødsel og jordmor Krista Bella Hultén 2014 . Hypnobirthing Practitioner the Mongan method, Dublin 2014.

Språk 

Norsk

Email 

anettelorsa@gmail.com

Nettside 

www.harmoniskfoedsel.no

Facebook 

@harmoniskfodsel

TJENESTER

  • Fødselsforberedende veiledning

  • Doulastøtte for fødsel

  • Barseltjenester

  • HypnoBirthing

  • GravidYoga

  • Ammeveiledning

  • Morkakeinnkapsling

OM MEG

Jeg heter Anette L'Orsa og bor på Tjøme med mine tre barn, mann og to bonusbarn. Et født på sykehus og to er født hjemme. Her driver jeg et lite småbruk med sau, hest, høner og grønnsaker og prøver å være så selvberget som mulig.

Jeg er utdannet Hultén fødselspraktiker og doula gjennom jordmor Krista Bella Hultén/ Din jordmor og Anja Bay/ Smertefri fødsel i København og er Certified HypnoBirthing - the Mongan method - practitioner, samt utdannet yogainstruktør med erfaring innenfor Hatha yoga, pust og avspenning. Jeg utfører også morkakeinnkapsling.

Jeg brenner for at kvinner skal få eie sin egen fødsel og oppleve den som harmonisk, trygg og enestående uansett hvor og hvordan den utspiller seg. Alle fødsler er forskjellige og jeg ønsker å være en støtte for kvinnen først og fremst, men også for paret/ far/ partner, så opplevelsen av graviditet, fødsel og barselstid blir så god og flott som mulig.


Fødselsopplevelsen blir med oss for alltid og er en transformerende og styrkende prosess for alle involverte hvis man kjenner seg trygg, sterk og ivaretatt.
Jeg ønsker å være en støtte, formidle kunnskap, forberede, gi omsorg og trygghet gjennom svangerskapet, fødselen og den viktige barseltiden.

bottom of page