top of page

INGEBORG KRAMPRUD

Doula / yogalærer

Foto- Tale Hendnes -128_edited.jpg

Bosted

Molde. Tar oppdrag i Møre og Romsdal.

Utdanning

Doula og Childbirth Educator med Birthing From Within Doula (under utdanning), Pregnancy yoga og Womb yoga med Uma Dinsmore Tuli, Gravidyoga og barselyoga med Belly & Baby, Hypnoyoga for birth, Hypnosis and total yoga nidra for birth, Spinning Babies, Movement Ecology in pregnancy med Katy Bowman, Closing The Bones.

Språk 

Norsk / English

Telefon 

480 06 579

Email 

ingeborg@ingeborgk.no

Nettside 

www.ingeborgk.no

Instagram

@ingeborgk.no

TJENESTER

  • Fødselsforberedende veiledning

  • Fødselsforberedende kurs

  • Doulastøtte for fødsel

  • Gravidyoga

  • Fødselshypnose

  • Closing the bones, magemassasje for å hjelpe lukke kroppen etter fødsel.

OM MEG

Mitt navn er Ingeborg - datter av Hilde, og datter datter av Eva. Allerede fra jeg var liten visste jeg at jeg ALDRI skulle føde. Alt jeg hadde hørt om fødsel var grufult, og jeg ville ikke utsette meg selv for noe sånt.


Så det er ganske ironisk at du nå leser om meg her på denne siden.


Jeg har selv gått veien fra fødselsangst med nummer en til bearbeiding av en traumatisk fødsel for så å føde mitt andre barn i ro og trygghet.


Som fersk mor husker jeg at jeg satt med en følelse av at det måtte finnes en bedre måte å støtte kvinner i graviditet og fødsel enn den jeg selv hadde opplevd. Det var som jeg husket at det kunne være annerledes. Uten at jeg forstod hva som skulle til.


For å finne svaret, og det som jeg savnet har jeg fordypet jeg meg i gravidyoga, hypnose for fødsel, bekkenhelse og de mentale, emosjonelle og spirituelle endringene som skjer i oss når vi blir mamma.


Den største endringen i meg har skjedd mens jeg har gått i lære hos Birthing From Within for å bli sertifisert doula og childbirth educator. Jeg har gått fra å vite alle svarene og hva som er best for alle andre (altså min metode/måte å gjøre det på) til å se at vi alle har svarene inni oss.


Jeg kan støtte deg, utfordre deg og guide deg på din reise i graviditet, fødsel og barseltiden. Slik at du kan ta bevisste valg og gjøre det som er rett for deg. Styrt av Du kan lære meg bedre å kjenne på podcasten Nytt Liv. Eller være med på online gravidyoga, fødselsforberedende timer og hypnoyoga for fødsel direkte hver uke.

bottom of page