top of page

MARIA ANDERSEN HILDEBRAND

Doula / Svangerskapsterapeut / Fysioterapeut

Maria Hildebrand.jpg

Bosted

Øverbygd, Troms. Jeg tar oppdrag i Tromsø, Målselv, Bardu, Balsfjord og omegn.

Utdanning

Jeg er utdannet doula gjennom Doula Trainings International, samt Stillbirthday som har et ekstra fokus på å også kunne være doula ved stille fødsler. I tillegg er jeg utdannet fysioterapeut med en doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.


Språk 

Norsk / English / Svensk

Telefon 

470 70 277

Email 

hello@bornwildphotography.no

Nettside 

www.bornwildphotography.no

Facebook

@BornWildPhoto 

Instagram

@born.wild.photography

TJENESTER

  • Svangerskapstjenester

  • Fødselsforberedende veiledning

  • Doulastøtte for fødsel

  • Barseltjenester

  • Gravidmassasje

  • Fødselsfotografering 

  • Ammeveiledning

  • Veiledning i bæring av baby

  • Fysioterapi

OM MEG

Mitt navn er Maria, og jeg arbeider som doula og fødselsfotograf under navnet Born Wild Photography. Jeg er mamma til to små barn, og jeg brenner for kvinners trygghet og valgfrihet under svangerskapet, fødsel og i barseltiden.


Etter at jeg selv ble mamma i 2017 så ble det helt tydelig for meg at jeg ville arbeide med kvinner i overgangen til morsrollen og familielivet. Det å bli mamma innebærer så mye. Det kan føles magisk og fantastisk, men også veldig overveldende og ensomt.


Som doula er jeg opptatt av å skape en mest mulig positiv fødselsopplevelse, både for deg som fødende kvinne, men også for din partner. Jeg ønsker at du skal føle deg trygg, sett, hørt og ivaretatt. Som din doula tilbyr jeg både emosjonell og fysisk støtte, men også kunnskapsbasert veiledning og informasjon, slik at du og din partner kan få en best mulig opplevelse både før, under og etter fødselen. Jeg er utdannet doula og fysioterapeut med doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Jeg støtter alle typer av fødsler, og jeg har også ekstra utdannelse i å gi støtte og omsorg ved stille fødsler.


Ta kontakt for en uforpliktende samtale, så finner vi ut hvordan jeg kan støtte deg på en best mulig måte. I can also provide doula support (and birth photography) in English. Whether you are transitioning to parenthood for the first time or you have done this before, the birth of your baby is a magical moment and the beginning of a new phase in life. I can support you along this journey, and capture all the beautiful moments.

bottom of page