top of page

MARINA WIKBORG ØKSBY

Doula / Svangerskapsterapeut

marina.jpg

Bosted

Homansbyen i Oslo, Har mitt klientrom på Frøyaklinikken på St. Hanshaugen i Oslo. Tilbyr doula og barseltjenester i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold.

Utdanning

Jeg har vært doula siden 2011.

Doulaskolen i Oslo 2013/2014.

Har tatt kurs i Spinning Babies (Jennifer Walker) Reiki (Liv Seiff) Hypnosis & Total Yoga Nidra for Pregnancy and Birth (Nirlipta Tuli)

Språk 

Norsk / English / Dansk / Svensk

Telefon 

928 88 188

Email 

marina@doulamarina.no

Nettside 

www.doulamarina.no

Facebook

@doulamarina.no

Instagram

@doulamarina

TJENESTER

  • Samtale og veiledning i svangerskapet

  • Myk og god gravidmassasje

  • Pust og avspenningsøvelse for fødsel

  • Fødselsforberdende kurs for enslige og par hjemme hos dem

  • Doulastøtte/Doulasupport under fødselen

  • Ammeveiledning, hjelp og veiledning i barseltiden

  • Barselstøtte/Post Partumsupport

OM MEG

Jeg har alltid vært fascinert av svangerskap, fødsel og barseltid. Dette er en vakker og sårbar tid for en kvinne og hennes nærmeste. Jeg ønsker å være med å skape et trygt rom fylt med kjærlighet, respekt og empati for deg.

Min oppgave som svangerskapsterapeut og doula er å få deg til å føle deg ivaretatt og trygg, samtidig som du skal finne frem urkvinnen i deg og troen på din egen fødekraft. Enhver fødsel er individuell og jeg synes det er viktig at enhver gravid kvinne skal følge sitt eget hjerte ved å føde mest mulig naturlig og trygt, med eller uten medisinsk smertelindring - enten det er på sykehus eller hjemme.

Å jobbe med gravide gjennom svangerskapet, og å være med på fødsler, samt å jobbe med spedbarn og nybakte foreldre er noe av det mest givende jeg vet om.

Se min hjemmeside www.doulamarina.no og les mer om hvordan jeg kan hjelpe deg og din partner slik at du/dere får en flott tid gjennom svangerskapet, fødselen og barseltiden.

LA DET VAKRESTE I LIVET BLI MAGISK VED HJELP FRA EN DOULA

Jeg er gift med Espen og vi har 3 barn: gutt 1995, gutt 1998 og pike 2002, 

er utdannet svangerskapsterapeut og doula fra Doulaskolen i Oslo og har mitt klientrom hos Frøyaklinikken på St. Hanshaugen i Oslo.

Jeg har jobbet som doula siden 2011 og har lang erfaring med å jobbe med kvinner som bl.a har hatt fødselsangst, opplevd overgrep, vaginisme, har hatt setefødsel og traumatiske fødsler.

Jeg er opptatt av at svangerskapet skal være en flott tid og at du skal glede deg til å føde - dette hjelper jeg deg gjerne med.

Jeg ønsker at nybakte familier skal få en så god barseltid som mulig. Jeg kan hjelpe med bl.a matlaging, og jeg kan komme med god, sunn, hjemmelaget mat, kostholdsveiledning, gode rutiner for babyen og familien, babypass og trilleturer slik at foreldrene får hvile, henting av søsken i barnehage/skole, natthjelp. Jeg har selv vært barselkvinne 3 ganger og vet hvilke behov en nybakt familie har + at jeg har hjulpet veldig mange familier siden 2011. Jeg hjelper gjerne dere slik at barseltiden deres blir fin.

bottom of page